Autonvuokraus

Tutustu autonvuokrauskäytäntöihimme

Tarvitsetko autoa vuokralle lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa? Tarjoamme monipuolista autonvuokrausta asiakkaamme tarpeiden mukaan. Löydät autovalikoimastamme vaihtoehdot jokaiseen autonvuokraustarpeeseen aina 4-hengen pikkuautosta 9-hengen minibussiin asti.

Miten autonvuokraus toimii?

Autonvuokraukseen liittyy seuraavia käytäntöjä:

  • auton varaaminen

  • auton noutaminen

  • vuokrasopimuksen tarkistus ja allekirjoitus

  • vakuutusten valinta

  • auton noutaminen

  • auton palauttaminen.

Auton varaaminen käy kätevimmin netissä. Varausvahvistuksen saat omaan sähköpostiosoitteeseesi. Kaikki automme ovat uusia ja ne huolletaan säännöllisesti ja tarkastetaan jokaisen vuokrauskerran jälkeen huolellisesti.

Sähköisesti tehtävä varaus ja verkossa hoidettava maksu mahdollistavat autonvuokrauksen juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Minimivarauksemme on 3 tuntia ja auton noudon voi tehdä heti.

Voit myös maksaa autonvuokrauksen luottokortilla auton noudon yhteydessä. Mikäli olet maksanut autonvuokrauksen jo etukäteen, ota mukaasi maksutosite. Autonvuokraukseen tarvitset myös asianmukaisen ajokortin, joka on ollut voimassa vähintään vuoden. Noutotilanteessa saat myös vuokrasopimuksen tarkistettavaksesi ja allekirjoitettavaksesi. Vakuutukset valitaan myös vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Mikäli haluat noutaa auton toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella, sovithan tästä etukäteen virkailijamme kanssa.

Autonvuokraukseen liittyy myös auton palauttaminen. Auto palautetaan saman kaupungin sisällä mihin tahansa kaupungin toimipisteeseen. Mikäli olet sopinut yhdensuuntaisesta vuokrauksesta, perimme palautuksen yhteydessä erillisen jättömaksun, joka määräytyy toimipisteiden etäisyyksien mukaan.

Noudatamme autonvuokraustoiminnassaan Suomen Autovuokraamojen Liitto ry:n yleisiä vuokrausehtoja »

Ota yhteyttä ja kysy lisää.